Blog

SEO trendovi u 2017. godini

SEO trendovi u 2017. godini

U jednom od naših prijašnjih članaka pisali smo o SEO-u, odnosno o Search Engine Optimization-u kao jednom od glavnih internet marketing alata. Ukratko radi se o optimiziranju web stranice i sadržaja na web stranici kako bi tražilice bolje rangirale Vašu web stranicu kada korisnici pretražuju određeni sadržaj. Stoga, slijedi logično pitanje, jeste li napravili SEO strategiju za Vašu web stranicu u 2017. godini?

Više

Instagram i kako ga koristiti za promociju vlastitog brenda?

Instagram i kako ga koristiti za promociju vlastitog brenda?

Instagram je popularna besplatna aplikacija za dijeljenje fotografija i video sadržaja. Nastala je 2010. godine, a stvorili su je Mike Krieger i Kevin Systrom. U vrlo kratkom vremenu postala je veoma popularna društvena mreža. Sami dokaz o njezinoj popularnosti jest i kupnja kompanije od strane Facebook-a u 2012. godini za milijardu dolara.

Više

Facebook - ključan čimbenik u gradnji poslovanja

Facebook - ključan čimbenik u gradnji poslovanja

Prema najnovijim podacima (listopad 2016.), Facebook – najveća svjetska društvena mreža, ima 1,79  milijardi korisnika diljem svijeta od kojih su 1,18 milijardi korisnika svaki dan aktivni na Facebooku. Više od polovine korisnika svom profilu pristupa više puta dnevno preko mobilnih uređaja, što znači da su uvijek dostupni.

Više

Web aplikacije - prednosti i nedostatci

Web aplikacije - prednosti i nedostatci

Web aplikacije su programska rješenja kojima se pristupa putem internet preglednika koristeći internet. Nagli rast i razvoj web aplikacije trebaju zahvaliti činjenici da su dostupne u bilo koje vrijeme s bilo kojeg mjesta, i računala i moblinih telefona.

Više

SEO - optimizacija web stranica

SEO - optimizacija web stranica

SEO ( Search Engine Optimization) je engleski naziv za optimizaciju web stranica za tražilice. Što je web stranica bolje optimizirana za tražilice, to ju tražilice bolje pozicioniraju. Stranica koja je dobro optimizirana za određenu ključnu riječ pojavljuje se na prvoj stranici tražilice (Googla) za tu ključnu riječ. Vaša web stranica sadrži više stranica od kojih svaka može biti optimizirana za nekoliko ključnih riječi.

Više
Želite li prezentaciju nekog od naših proizvoda?

Izradite proizvod upravo po vašim mjerama!