Blog

Digitalni marketing - edukacija, kako i gdje učiti?

Digitalni marketing - edukacija, kako i gdje učiti?

Digitalni marketing predstavlja sadašnjost i budućnost i morate uhvatiti korak s njim. Ako niste, započnite svoje obrazovanje još danas pomoću Digitalne garaže, Inbound certifikata, Analytics akademiji ili Facebook Blueprinta. Edukacija je dostupna svima, samo je bitno hoćete li ju iskoristiti.

Više

Zašto pisati poslovni blog?

Zašto pisati poslovni blog?

Blog predstavlja sadržaj kojim upotpunjujete Vašu internet stranicu. Osim što predstavlja riječi na ekranu, blog je novi izvor prometa prema Vašoj stranici, ali i trag ka ostvarenju novih prodaja i novih suradnji te gradnja pozitivnog imena tvrtke.

Više

Kako napisati SEO prijateljski blog članak?

Kako napisati SEO prijateljski blog članak?

Optimizacija je proces koji traje dugo i ne prestaje nikada. Iako Google i druge tražilice često mijenjaju svoje algoritme postoje određeni principi kojih se treba pridržavati te na taj način osigurati SEO prijateljski članak. Neki od prinicipa su redovno objavljivanje sadržaja na blogu, pisanje u odlomcima, imenovanje slika, istraživanje i planiranje te stvaranje originalnog i autorskog sadržaja.

Više

Top 6 razloga zašto koristiti društvene mreže

Top 6 razloga zašto koristiti društvene mreže

Digitalni svijet se razvija brže nego išta do sada, a tako rastu i prilike za proširenje i poboljšanje Vašeg poslovanja. Možda ćete pomisliti da je ludost praviti i društvene mreže ako imate svoju internet stranicu međutim postoji velik broj opravdanih razloga koji će Vas navesti na razmišljanje.

Više

Rječnik digitalnog marketinga

Rječnik digitalnog marketinga

Nakon što smo pojasnili da digitalni marketing nije ništa drugo nego marketing koji se provodi drugačijim alatima u drugačijim medijima vrijeme je da definiramo osnovne pojmove koji se vežu uz njega. Rječnik je nastao kako bi se korisnici lakše snalazili u člancima, ali i zbog edukacije kako ne bi bili zavarani krivim pojmovima koji zvuče moderni i lijepo. Spremni za učenje? Krenimo...

Više
Želite li prezentaciju nekog od naših proizvoda?

Izradite proizvod upravo po vašim mjerama!