Blog

Što je digitalni marketing?

Što je digitalni marketing?

Digitalni marketing je krivo protumačen te se definira kao prodaja, promocija i oglašavanje. Međutim priča je drugačija, odnosno digitalni marketing je isto što i marketing samo u drugačijem mediju. Što to znači? Pažnja korisnika je u digitalnome svijetu i promijenili su se samo alati kojima se marketing provodi, ne definicija marketinga. Osim što je pažnja glavna prednost digitalnog marketinga, ulaganja su manja, a rezultati su mjerljivi. Jednom kada naučite principe marketinga, mijenjat će se samo alati.

Više

Alati za SEO analizu

Alati za SEO analizu

Zahvaljujući današnjem svijetu tehnologije i brojnim alatima gotovo sve je moguće izmjeriti pa tako i kvalitetu određene SEO optimizacije. Pomoću alata koji vrše analizu internet stranice možete pratiti proizvodite li željeni učinak i utjecati na rezultate te brže ostvariti poboljšanja.

Više

Web stranica - zašto ju napraviti?

Web stranica - zašto ju napraviti?

Svakodnevno razmišljanje o unaprijeđenju poslovanja dovodi Vas do suočavanja s brojnim analizama i troškovima. Vjerojatno ste se susreli s mišlju izgradnje web stranice, ali niste znali zašto Vam treba. Postoji mnogo razloga, a neki od njih su da ste dostupni kupcima cijelo vrijeme, gradite vjerodostojnost i autoritet, ali i olakšavanje svoje poslovanje.

Više

Izrada digitalne strategije

Izrada digitalne strategije

Horizont Solutions je mlada tvrtka koja Vam donosi kvalitetne rezultate i zadovoljava Vaše potrebe kroz jedinstvenu digitalnu strategiju. Radimo puno više od web dizajna, optimiziramo Vašu web stranicu, stvaramo sadržaj za Vašu ciljanu publiku, a najbolje od svega jest što su rezultati jasno vidlji i mjerljivi kroz cijeli proces rada. Više informacija o izradi digitalne strategiju, optimizaciji internet stranice i krajnjim rezultatima rada pročitaj u nastavku.

Više

SEO optimizacija ili PPC oglašavanje? Ili oboje?

SEO optimizacija ili PPC oglašavanje? Ili oboje?

Imate web stranicu, ali se dvoumite kako dovesti promet na nju? Trebate li koristiti kvalitetnu SEO strategiju ili plaćene PPC oglase? Ili možda oboje? Saznajmo zajedno u nastavku.

Više
Želite li prezentaciju nekog od naših proizvoda?

Izradite proizvod upravo po vašim mjerama!