Blog

Top 6 razloga zašto koristiti društvene mreže

Top 6 razloga zašto koristiti društvene mreže

Digitalni svijet se razvija brže nego išta do sada, a tako rastu i prilike za proširenje i poboljšanje Vašeg poslovanja. Možda ćete pomisliti da je ludost praviti i društvene mreže ako imate svoju internet stranicu međutim postoji velik broj opravdanih razloga koji će Vas navesti na razmišljanje.

Više

Rječnik digitalnog marketinga

Rječnik digitalnog marketinga

Nakon što smo pojasnili da digitalni marketing nije ništa drugo nego marketing koji se provodi drugačijim alatima u drugačijim medijima vrijeme je da definiramo osnovne pojmove koji se vežu uz njega. Rječnik je nastao kako bi se korisnici lakše snalazili u člancima, ali i zbog edukacije kako ne bi bili zavarani krivim pojmovima koji zvuče moderni i lijepo. Spremni za učenje? Krenimo...

Više

Što je digitalni marketing?

Što je digitalni marketing?

Digitalni marketing je krivo protumačen te se definira kao prodaja, promocija i oglašavanje. Međutim priča je drugačija, odnosno digitalni marketing je isto što i marketing samo u drugačijem mediju. Što to znači? Pažnja korisnika je u digitalnome svijetu i promijenili su se samo alati kojima se marketing provodi, ne definicija marketinga. Osim što je pažnja glavna prednost digitalnog marketinga, ulaganja su manja, a rezultati su mjerljivi. Jednom kada naučite principe marketinga, mijenjat će se samo alati.

Više

Alati za SEO analizu

Alati za SEO analizu

Zahvaljujući današnjem svijetu tehnologije i brojnim alatima gotovo sve je moguće izmjeriti pa tako i kvalitetu određene SEO optimizacije. Pomoću alata koji vrše analizu internet stranice možete pratiti proizvodite li željeni učinak i utjecati na rezultate te brže ostvariti poboljšanja.

Više

Web stranica - zašto ju napraviti?

Web stranica - zašto ju napraviti?

Svakodnevno razmišljanje o unaprijeđenju poslovanja dovodi Vas do suočavanja s brojnim analizama i troškovima. Vjerojatno ste se susreli s mišlju izgradnje web stranice, ali niste znali zašto Vam treba. Postoji mnogo razloga, a neki od njih su da ste dostupni kupcima cijelo vrijeme, gradite vjerodostojnost i autoritet, ali i olakšavanje svoje poslovanje.

Više
Želite li prezentaciju nekog od naših proizvoda?

Izradite proizvod upravo po vašim mjerama!